Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2009 17:42 - "Проклятието" над Кенеди се казва Ротшилд - Смърта на Монро и убийството на Боби
Автор: lambo Категория: Политика   
Прочетен: 20793 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 16.06.2010 18:39


На 5 Август 1962 г. е намерена мъртва в леглото си великата актриса Мерилин Монро. Намира я икономката и Юрис Мюней, която по някаква причина не спяла и в 3 часа през нощта, забелязала светлина в процепа под вратата на Монро ! Тя извикала лекаря Гринсън, който пък повикал другия лекар Енгелберг и чак след 1 час и половина, те се обадили на полицията. При аутопсията било уж установено, че Монро се отровила с нембутал.
image

Има доста версии и за смърта на Монро. Но нека помислим логично. Каква е връзката между нейната смърт, и смърта на братя Кенеди - Джон и Робърт ? Защото тя е имала интимни отношения и с двамата. И не е криела това. На 29 Май 1962 г. в Медисън Скуер Гардън, откъдето се предава по телевизията рожденния ден на Президента, тя го поздравява с незабравимата "Happy Birthday, Mr. President".  Една от версиите е, че е убита по заповед на Робърт, заради това, че водила дневник, в който записвала всичко чуто от братя Кенеди. Пред нея братята често разговаряли със своите помощници, какви проблеми трябва да се решат и как. Къде са отивали тези данни от първа ръка ? Да ... Боби, с възможностите на Главен-Прокурор, установил че Мерилин е слушалка. И започнал да я притиска, да признае на кого доставя сведенията. Той няма никаква полза да я убива, тя му трябва жива, за да стигне чрез нея до кукловодите. Но и кукловодите не спят. В момента когато разбират, че Монро е разкрита от Боби Кенеди, тя вече става опасен евентуален свидетел срещу тях. И веднага изчезва. Заедно с нея тайнствено изчезва и дневника и ...
image
Мерилин Монро в моргата

image
image
Погребението на Монро

image
Гробът на Монро

След убийството на брат си, главния прокурор на САЩ - Роберт Кенеди, остава още 9 месеца в администрацията на Джонсън. Но след това напуска, поради неразбирателство с новия Президент. При брат си, той е високо ценен. Именно Робърт е в основата на спасението на света, от термоядрена война през кубинската криза. Точно той твърдо се противопоставя на Решението, да се бомбандира Куба и организира морската блокада.

Особено след като печели изборите за сенатор в Ню-Йорк, популярноста на Робърт рязко нараства. По пътя му се струпват многохилядни възторжени тълпи. Но не само това тревожи юдо-хазарите от Уолстрийт. Нееднократно той заявява, че ще стане Президент и ще разкрие убийците на брат си. А това, банкерите от ФЕД няма да допуснат. На изборите през 1968 г. Боби заявява че няма да се кандидатира. Напред излиза Линдън Джонсън, който се бори за втори мандат. Но още на предварителните избори се вижда, че Джонсън има много слаба подкрепа. Президента се оттегля и Боби се включва в надпреварата. Печели изборите в Небраска и Индиана, губи в Орегон. Решаващ става резултата от Калифорния, най-големия щат. След като печели Калифорния, за всеки вече е ясно че следващия президент ще бъде Робърт Кенеди. Точно в този момент, когато празнува победата си в хотел "Амбасадор", Боби е убит от ислямиста Сирхан Сирхан, уж поради религиозна омраза.
image
Афишът за победното парти на Боби. Но там вече чака килър.

image
Кенеди още е в съзнание след изстрелите

image
Боби вече е в безсъзнание

imageimage
Агентите водят убиеца Сирхан Сирхан ...
Но и тук има втори стрелец, който пак не е открит

image
Сирхан след 40 години в затвора

Разбира се, с това не се свършва наказанието от "Господ" над Роберт. "Господ" се заема с децата му, след като го убива. А те са 11 на брой !!!

През Август 1973 г. сина му Джозеф Патрик Кенеди Втори, се преобръща жестоко с джипа си. Оцелява като по чудо, но със счупена вербенална кост. Обезболяващите които трябва да приема, го докарват до наркотична зависимост. В колата е натрошен и по-малкия му брат Дейвид, а неговата приятелка Пам Кели е парализирана за цял живот.
image
Джоузеф Патрик Кенеди е одрал кожата на баща си Роберт

image
Джоузеф П. Кенеди говори пред паметника на великия си чичо ДФК

image
Пам Кели, приятелката на Дейвид, в инвалидна количка

Но да не мислите че и Дейвид е изкарал много след това. През 1984 г. няколко членове на семейство Кенеди се събират в Палм Бийч - Флорида, за да изкарат заедно Великден. И Дейвид е сред тях. Обезпокоени, че той от доста време не се появява, те изпращат персонала да го потърси в стаята му номер 107 на хотела. Намират го мъртъв от свръх-доза кокаин, на пода. Датата е 25 Април 1984 г. Дейвид е на 28 години тогава.
image
Дейвид Патрик Кенеди умира от свръх-доза кокаин

На 31 декември 1997 г. синът на Джозеф Патрик - Майкъл Патрик Кенеди, загива при ски-инцидент, в курорта Аспен, Колорадо. Той играе ски-футбол, с други членове на сем. Кенеди, когато се удря в дърво. Бил е без каска и ски-екип !
image
Майкъл П. Кенеди, синът на Джоузеф П. Кенеди, загива на ски

image
Едуард Кенеди на погребението на племенника си Майкъл.
Зад Тед Кенеди са сина му Патрик и снаха му Виктория



Тагове:   монро,


Гласувай:
4



1. pilcho - ихааа...
05.09.2009 18:13
става все по-заплетено!
цитирай
2. lambo - И още по-така ще става
05.09.2009 18:20
Ще стигна до края на тази История ...
цитирай
3. pilcho - Излишно е
05.09.2009 19:53
да натяквам за нетърпението си, нали? :))))
Наздраве!
цитирай
4. анонимен - merilin monro
29.12.2009 16:56
merilin monro mi e lubimata aktrisa
цитирай
5. анонимен - az
16.06.2010 20:51
E това със ските няма как да стане просто... сам си е виновен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lambo
Категория: Политика
Прочетен: 3558872
Постинги: 217
Коментари: 2709
Гласове: 4524
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031